music_noteVersión Radio 24 horas de radio
noviembre 27, 2021

La Plaça del Llibre arriba a Elx

La plaça de Baix d’Elx ha acollit aquest matí les activitats preparades per a presentar «La Plaça del Llibre«, que es farà a la ciutat l’any que ve.

Serà la cinquena localitat de la Comunitat Valenciana on es faça aquesta iniciativa, una trobada de lectors, editors i escriptors en llengua valenciana.

Aquest migdia s’ha fet la presentació amb un pregó a càrrec de l’escriptor, José Antonio Quesada, i la intervenció del regidor de Comerç, Felip Sànchez.

També hi ha hagut carpes amb les llibreies AliTruc i Sèneca, a més d’una zona destinada a jocs de fusta i també ha participat la Muixeranga d’Alacant.

Escrito por versionradio

Rate it

Artículo anterior

VERSIÓN RADIO

Las luces de Navidad de Comercio se adelantan con el Black Friday

Este viernes por la tarde se ha hecho el encendido de la iluminación navideña de la concejalía de Comercio. El Ajuntament d’Elx ha incrementado un 20% con respecto al pasado año la partida para la iluminación festiva de los ejes comerciales de la ciudad, con una inversión de 43.209 euros. A las seis de la tarde se ha hecho una conexión EN DIRECTO coincidiendo con la iluminación de las luces de […]

todaynoviembre 26, 2021 53

Comentarios de las entradas (0)

Deja una respuesta

0%